Na verlies

Ben je een dierbare verloren? Of ben je zelf in de laatste fase van je leven gekomen?
Wat komt er dan veel op je af! Soms moet je in korte tijd belangrijke beslissingen nemen in deze emotionele periode.
Ik help je om het overzicht te houden en ik ondersteun je bij het opruimen van spullen in het huis van jou of je dierbare.

196A3038

Herkenbare situaties

Wat kan ik voor jou betekenen:

Manier van werken:

Omdat elke situatie en ruimte anders is en ook de wensen heel persoonlijk zijn, werk ik met een voor jou op maat gemaakt plan. We gaan samen gestructureerd aan de slag om de woning leeg te maken. Bij döstädning gaan we samen kijken wat je precies wilt en daarbij maak ik een persoonlijk plan.

Over het algemeen kun je wel uitgaan van een bepaalde volgorde van werken. Dan komen de volgende stappen aan bod:

"De beste dingen in het leven, zijn geen dingen."

196A3021

Het resultaat

Een opgeruimd of lege woning is het eindresultaat. Soms kan het zijn dat je alleen een zetje in de goede richting nodig hebt en er daarna zelf mee aan de slag kan gaan. Maar het kan ook fijn zijn dat ik er het hele opruimproces bij ben. 

Met een vaste structuur en overzicht krijg je meer ademruimte en zullen de spullen in jouw omgeving geen last meer voor je zijn. Het resultaat is dan ook dat jij tijdens het opruimen leert om los te laten en verder kunt met het verwerkingsproces dat rouw met zich meebrengt. 


Praktische informatie

Ik werk altijd met een voor jou op maat gemaakt plan. De duur van de opdracht hangt af van verschillende factoren: je persoonlijke wensen, mogelijkheden, levenssituatie, budget en je fysieke en mentale gezondheid.

Van tevoren krijg je een indicatie hoe lang we bezig zijn met de opdracht. Per keer gaan we maximaal 2 à 3 uur aan de slag. Tijdens het proces kijken we of het plan eventueel aangepast moet worden.


Kosten voor de opdracht

€ 52,- per uur

Dit is inclusief: